ZUPA:
Krem z topinambura,brioche z bazylią
DANIE GŁÓWNE:
Udko z kaczki confit, knedle ze śliwką i cynamonem, karmelizowana marchew, pieczone jabłka z rozmarynem
DESER:
Parfait czekoladowe, grejpfrut, chrupek z malibu, culis malinowe
PRZEKĄSKI ZIMNE / serwowane na stół:
roladka z polędwiczki wp,ser,szynka,szpinak
Tatar z łososia, kapary, awokado
Szynka Crudo, melon
Pate z kaczej wątróbki, galaretka z Porto
Tymbalik drobiowy
Pstrąg faszerowany brokułem, limonkowa galaretka
Schab dojrzewający, śliwka wędzona,borówka
PO PÓŁNOCY:
Barszcz czerwony
Bouef Strogonow
NAPOJE:
Kawa,herbata b/o
Napoje,soki,woda 1l/os.
Butelka wina musującego na 4 os.
0.5l l wódki na parę.
Cena 250zł/os.
Serdecznie zapraszamy!