Sylwester 2017/2018

ZUPA:

Krem z topinambura,brioche z bazylią

DANIE GŁÓWNE:

Udko z kaczki confit, knedle ze śliwką i cynamonem, karmelizowana marchew, pieczone jabłka z rozmarynem

DESER:

Parfait czekoladowe, grejpfrut, chrupek z malibu, culis malinowe

PRZEKĄSKI ZIMNE / serwowane na stół:

roladka z polędwiczki wp,ser,szynka,szpinak
Tatar z łososia, kapary, awokado
Szynka Crudo, melon
Pate z kaczej wątróbki, galaretka z Porto
Tymbalik drobiowy
Pstrąg faszerowany brokułem, limonkowa galaretka
Schab dojrzewający, śliwka wędzona,borówka

PO PÓŁNOCY:

Barszcz czerwony
Bouef Strogonow
NAPOJE:
Kawa,herbata b/o
Napoje,soki,woda 1l/os.
Butelka wina musującego na 4 os.
0.5l l wódki na parę.

Cena 250zł/os.

Serdecznie zapraszamy!


Pobierz PDF / wersję do druku