Wyprawiamy wesela do 90 gości.

OFERTA WESELNA I - cena 160 zł za osobę

OFERTA WESELNA II - cena 180 zł za osobę

Dodatkowo na życzenie Państwa bufet owocowy w cenie 8zł/os-200g.
Możliwość podania przez naszych kucharzy płonącej szynki wieprzowej min. 40 porcji, w cenie 500 zł.

Dzieci do lat 3 - bezpłatnie
Dzieci do lat 7 - 50% taniej
Pobieramy opłatę za obsługę w wysokości 350-500zł /w zależności od ilości gości - do godz. 04.00/
Maksymalna liczba gości na jednej sali 70 osób, na dwóch salach 90 osób.

Ciasto, napoje i alkohol pozostają w Państwa gestii.
Nie pobieramy “korkowego”
Napoje gorące (kawa i herbata) podawane są bez ograniczeń.

Na życzenie Państwa możemy podać:

Napoje zimne w bardzo dobrej cenie
Ciasta i torty zamówione z renomowanych cukierni
Wódkę Gorzka Żołądkowa czystą lub Krupnik w cenie 29zł/0,5l

Warunkiem rezerwacji jest wpłata zadatku w kwocie 500zł
- bezzwrotny w przypadku rezygnacji

Poprawiny w cenie 55 zł/osobę
- obiad dwudaniowy: zupa i drugie danie do wyboru

OFERTA WESELNA I

W cenie 140 zł za osobę proponujemy:

Staropolskie przywitanie chlebem i solą. Lampka wina musującego na powitanie Państwa Młodych.

ZUPY DO WYBORU

Rosół z makaronem
Barszcz z krokietem
Krem z brokułów z płatkami migdałów
Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
Krem z pomidorów z oregano i parmezanem

DRUGIE DANIE – 1,5 SZTUKI MIĘSA NA OSOBĘ

/podawane na półmiskach/

Roladka z kurczaka nadziewana szpinakiem/porem w sosie gorgonzola
Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym
Kotlet Fregata
Zraz wołowy
Sola w sosie z zielonego pieprzu

DODATKI DO DRUGIEGO DANIA

Ziemniaki z wody
Ziemniaki opiekane
Frytki
Kasza gryczana lub jęczmienna
Ryż
Surówka z marchewki i ananasa
Surówka z kapusty pekińskiej, pomidora, ogórka i kukurydzy
Jarzynki blanszowane na parze /marchewka baby, kalafior, brokuł
Buraczki zasmażane

PRZEKĄSKI

/prosimy o wybór 5 na osobę lub dla różnorodności 10 po 50%/

Roladka z polędwiczki wieprzowej faszerowana serem, szynką i szpinakiem
Roladka z polędwiczki wieprzowej faszerowana śliwką węgierką i boczkiem
Roladka z polędwiczki wieprzowej faszerowana lekko pikantnymi warzywami
Roladka z piersi kurczaka nadziewana brzoskwinią i brokułem
Roladka z piersi kurczaka nadziewana leśnymi grzybkami i boczkiem
Roladka z piersi kurczaka nadziewana serem feta z czarnymi oliwkami, papryczka piri-piri
Pasztet wieprzowy z borówkową nutą /wyrób własny/
Rolada z boczku z majerankiem
Karkówka nadziewana czosnkiem w ziołach
Indyk w maladze
Indyk z gruszką i żurawiną
Schab nadziewany śliwką lub ogórkiem w galarecie
Befsztyk tatarski z klasycznymi dodatkami
Tatar z łososia
Śledź w oleju
Śledź w śmietanie
Śledź po kaszubska
Rolmopsy
Tatar śledziowy na obłoku z jabłka lub na pumperniklu
Pstrąg w galarecie
Sola pod pierzynką z jarzyn
Dorsz po grecku
Terrina z soli ze szpinakiem i kurkami
Tymbaliki drobiowe
Tymbaliki wieprzowe
Różyczki z łososia i cukinii w miodowym sosie
Ruloniki z szynki garnirowane zielonym groszkiem i szparagiem
Szynka westfalska z melonem
Jajko w sosie tatarskim
Jajko z kawiorem czarnym i czerwonym

DODATKI

Pieczywo jasne i ciemne
Sosy
Marynaty /ogórki, papryczki, pieczarki/

SAŁATKI

/dwie do wyboru/

Sałatka grecka z fetą
Sałatka jarzynowa polska
Sałatka z kurczakiem
Sałatka z tuńczykiem i kukurydza
Sałatka Caprese z mozarellą, zielonym Pesto i bazylią

PO PÓŁNOCY NA GORĄCO

/jedno danie do wyboru/

Pikantna zupa gulaszowa Bogracz z lanymi kluseczkami
Bulion i pałka z kurczaka w sosie miodowo-musztardowym

OFERTA I DO POBRANIA

OFERTA WESELNA II

W cenie 160 zł za osobę proponujemy:

Staropolskie przywitanie chlebem i solą. Lampka wina musującego na powitanie Państwa Młodych.

ZUPY DO WYBORU

Rosół z makaronem
Krem z białych warzyw z prażonymi pestkami słonecznika
Krem z dyni ze słonecznikiem
Krem z brokułów z płatkami migdałów
Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
Krem z pomidorów z oregano i serkiem mascarpone

DRUGIE DANIE – 1,5 SZTUKI MIĘSA NA OSOBĘ

/podawane na półmiskach/

Rolada z porem lub szpinakiem, w sosie gorgonzola
Polędwica wieprzowa na sosie kurkowym
Kotlet Fregata
Zraz wołowy
Łosoś norweski w sosie z zielonego pieprzu lub koperkowym
Kaczka pieczona z żurawiną

DODATKI DO DRUGIEGO DANIA

Ziemniaki z wody
Ziemniaki opiekane
Frytki
Kasza gryczana lub jęczmienna
Ryż
Surówka z marchewki i ananasa
Surówka z kapusty pekińskiej, pomidora, ogórka i kukurydzy
Jarzynki blanszowane na parze /marchewka baby, kalafior, brokuł
Buraczki zasmażane

PRZEKĄSKI

/prosimy o wybór 5 na osobę lub dla różnorodności 10 po 50%/

Roladka z polędwiczki wieprzowej faszerowana serem, szynką i szpinakiem
Roladka z polędwiczki wieprzowej faszerowana śliwką węgierką i boczkiem
Roladka z polędwiczki wieprzowej faszerowana lekko pikantnymi warzywami
Roladka z piersi kurczaka nadziewana brzoskwinią i brokułem
Roladka z piersi kurczaka nadziewana leśnymi grzybkami i boczkiem
Roladka z piersi kurczaka nadziewana serem feta z czarnymi oliwkami, papryczka piri-piri
Pasztet wieprzowy z borówkową nutą /wyrób własny/
Rolada z boczku z majerankiem
Karkówka nadziewana czosnkiem w ziołach
Indyk w maladze
Indyk z gruszką i żurawiną
Schab nadziewany śliwką lub ogórkiem w galarecie
Befsztyk tatarski z klasycznymi dodatkami
Tatar z łososia
Śledź w oleju
Śledź w śmietanie
Śledź po kaszubska
Rolmopsy
Tatar śledziowy na obłoku z jabłka lub na pumperniklu
Pstrąg w galarecie
Sola pod pierzynką z jarzyn
Dorsz po grecku
Terrina z soli ze szpinakiem i kurkami
Tymbaliki drobiowe
Tymbaliki wieprzowe
Różyczki z łososia i cukinii w miodowym sosie
Ruloniki z szynki garnirowane zielonym groszkiem i szparagiem
Szynka szwarcwaldzka z melonem
Jajko w sosie tatarskim
Jajko z kawiorem czarnym i czerwonym

DODATKI

Pieczywo jasne i ciemne
Sosy
Marynaty /ogórki, papryczki, pieczarki/

SAŁATKI

/dwie do wyboru/

Sałatka grecka z fetą
Sałatka jarzynowa polska
Sałatka z kurczakiem
Sałatka z tuńczykiem i kukurydza
Sałatka Caprese z mozarellą, zielonym Pesto i bazylią

DANIA NA GORĄCO PO PÓŁNOCY

/dwa dania do wyboru/

Pikantna zupa gulaszowa Bogracz z lanymi kluseczkami
Pałka z kurczaka w sosie miodowo-musztardowym
Staropolski żur na zakwasie z jajkiem i białą kiełbasą
Barszcz czerwony z krokietem /wyrób własny/
Bigos góralski

OFERTA II DO POBRANIA