Na okazję przyjęć komunijnych przygotowaliśmy aż cztery różne zestawy potraw do wyboru. Oprócz obiadów składające się z dwóch dań przewidzieliśmy w nich przystawki, desery, a nawet kolację.

Zestaw I - 95 zł:

PRZYSTAWKA

Do wyboru:
Mozzarella z pomidorami, zroszona oliwą i balsamico, ze świeżą bazylią i zielonym pesto
Roladka z kurczaka nadziewana brzoskwinią i brokułem
Serwowane z pieczywem i masłem

ZUPA

Do wyboru:
Rosół z makaronem
Krem z pomidorów

DANIE GŁÓWNE

/Półtorej porcji mięsa na osobę. Dania serwowane są na półmiskach./

Roladka z kurczaka nadziewana porem / szpinakiem w sosie gorgonzola
Kotlet de volaille
Polędwica wieprzowa w sosie kurkowym

DODATKI

Ziemniaki
Frytki
Bukiet sezonowych warzyw

DESER

Do wyboru:
Lody z owocami
Szarlotka z lodem

NAPOJE

Kawa lub herbata /serwowana do deseru/
Sok lub napój 0,5l / osobę

Zestaw II - 100 zł:

ZUPA

Rosół z makaronem

DANIE GŁÓWNE

/Jedna porcja mięsa na osobę. Dania serwowane są na półmiskach./

Kotlet de volaille
Polędwica wieprzowa w sosie kurkowym

DODATKI

Ziemniaki
Frytki
Bukiet sezonowych warzyw

DESER

Do wyboru:
Lody z owocami
Szarlotka z lodem

KOLACJA

Rolada z kurczaka z brzoskwinią i brokułem
Ruloniki z szynki z groszkiem i szparagiem w sosie chrzanowym
Pstrąg w galarecie
Jajko w sosie tatarskim (50%)
Dodatki: pieczywo i masło

NAPOJE

Kawa lub herbata /serwowana do deseru/
Sok lub napój 0,5l / osobę

Zestaw III - 120 zł:

ZUPA

Do wyboru:
Rosół z makaronem
Krem z pomidorów

DANIE GŁÓWNE

/Półtorej porcji mięsa na osobę. Dania serwowane są na półmiskach./

Rolada z kurczaka z porem/szpinakiem w sosie gorgonzola
Kotlet de Vollaile
Polędwica wieprzowa w sosie kurkowym

DODATKI

Ziemniaki
Frytki
Bukiet sezonowych warzyw

DESER

Do wyboru:
Lody z owocami
Szarlotka z lodem

ZAKĄSKI

Rolada z kurczaka z brzoskwinią i brokułem
Ruloniki z szynki z groszkiem i szparagiem w sosie chrzanowym
Pstrąg w galarecie
Pomidory z mozzarellą (50%)
Schab ze śliwką w galarecie
Pieczywo i masło

NAPOJE

Kawa lub herbata /serwowana do deseru/
Sok lub napój 0,5l / osobę

Zestaw IV - 140 zł:

ZUPA

Do wyboru
Rosół z makaronem
Krem z pomidorów
Krem z pieczarek

DANIE GŁÓWNE

/Półtorej porcji mięsa na osobę. Dania serwowane są na półmiskach./

Roladka z kurczaka nadziewana porem / szpinakiem
Polędwica wieprzowa w sosie kurkowym
Kotlet de volaille

DODATKI

Ziemniaki
Frytki
Bukiet sezonowych warzyw

DESER

Do wyboru:
Lody z owocami
Szarlotka z lodem

ZAKĄSKI

Rolada z kurczaka z brzoskwinią i brokułem
Rolada z polędwicy wieprzowej ze szpinakiem, szynką, serem
Ruloniki z szynki z groszkiem i szparagiem w sosie chrzanowym
Pstrąg w galarecie
Schab ze śliwką w galarecie
Sałatka grecka lub pomidory z mozzarellą (50%)
Jajko w sosie tatarskim (50%)
Pałka kurczaka w sosie miodowo-musztardowym na gorąco
Pieczywo / masło

NAPOJE

Kawa lub herbata /serwowana do deseru/
Sok lub napój 0,5l / osobę

OBSŁUGA JEST PŁATNA DODATKOWO

OFERTA DO POBRANIA